Svampexkursion

Det har varit en höst med mycket svamp och ser ut att hålla i sig ett tag till. Anita har lovat att ta oss ut på en promenad i den vackra naturen runt Nunnäs och leta svamp. Här har ni möjlighet att lära er några nya matsvampar. På eftermiddagen (13-15) har Fulltofta Naturcentrum öppet för svampidentifiering.  Hittar vi något vi inte kan sätta namn på eller om ni har en konstig svamp hemma så finns möjlighet att få hjälp med artbestämning.

Tid – Söndag 24 september kl. 11.00

Plats – Parkering naturreservat, gamla Hörbyvägen, halvvägs mellan Fulltofta/Ludvigsborg

Övrigt – Tag med svampkorgen och kaffekorgen

Kontaktperson – Anita Larsby 070-69 70 350

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.