Gökotta

Lördag 19 maj 7.00 GÖKOTTA OCH FÅGELLYSSNING med Gunnar Gunnarsson
I sköna maj har vi chans att höra gök, näktergal, sångare, och många andra fåglar i Prästaparken. Vi är uppe tidigt för att kunna höra fåglarnas underbara konsert när de sjunger som mest intensivt. Vi lyssnar efter olika fåglars sånger uppe i parkens ekar och nyutslagna bokar, vid dammarna och ute på fälten. Gunnar förklarar vilka arter vi hör och visar bilder på de vi inte lyckas få syn på. Man kan med fördel ta med egen kikare och fågelbok, men det går bra även utan.

Plats– Samling Kulturhuset Ö. Sallerup

Kontaktperson: Gunnar, 073-6432333.

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.