INTERNATIONELLA FLADDERMUSNATTEN

Lördag 25 augusti 19.30 

med Suzanne Schlyter

Överallt i Europa och på många ställen i världen firas The International Bat Night, som vill uppmärksamma fladdermössen, deras ekologiska värde men också utsatta situation. Suzanne inleder med att berätta om fladdermössens beteende och vanor mm. Sedan går vi ner till dammarna i Prästaparken, där det finns fladdermöss av olika arter. Vi kan höra dem med hjälp av fladdermusdetektor, men har också chans att få syn på dem där de avtecknar sig mot dammens vatten eller den ljusa kvällshimlen.

I samarbete med Föreningen Jöns Henrikssons Minne www.karlxistenar.se, undersöker vi förekomsten av djur- och växtarter i Östra Sallerups spännande 1600-talspark. Start vid Kulturhuset. Kontaktperson: Suzanne 0734-035542

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.