Årsmöte och Föredrag med Mikael Ekvall

Onsdagen 13 mars kl 1900 håller Hörby Naturskyddsförening årsmöte. Plats Lyby Församlingsgård. Kontaktperson Lena Vought 070 88 46 825.

Efter årsmötet kommer vi att ha ett föredrag med Mikael Ekvall, forskare från Biologiska institutionen vid Lunds universitet. Han kommer att prata om  ”Nanopartiklar i akvatiska födokedjor”. Nanopartiklar är pyttesmå partiklar, där man under senare år har uppmärksammat att de kan påverka miljön. Det kan vara nanoplast men det finns många andra typer av nanopartiklar. Mikael kommer att berätta var de kommer ifrån och hur de kan påverka vår vattenmiljö. För de som inte vill vara med på årsmötet går det bra att ansluta kl 1930 för föredraget.

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.